Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eddig 11,1 milliárdot gyűjtött a tao-pénzből a Felcsút
  2016-01-31 09:20:05, vasárnap
 
  És ez még csak a kezdő 11...
De, a beteg kisgyerek gyógyítására nem jut pénz Felcsúton (sem).


Amikor az újságírók bejárták a felcsúti stadiont, áradoztak róla, milyen magas színvonalú, tökéletes, európai szintű, és a többi. Amikor megkérdeztem focibolond kollégámat, hogy a Heim Pál Gyermekkórházról mikor fognak ilyet írni, némi bizonytalan csönd után egy halk "Soha" volt a válasz.
De ez kell nekünk, 50 milliárd TAO pénz látványsportokra, a kórházban meg egy kurva tetanusz nincs, úgy kell elmennem a gyógyszertárba kiváltani, ha nem akarok megdögleni.

KÖSZÖNÖM FIDESZ!
És köszönöm idióta agyhalott birka választópolgárok! Remélem egyiketek sem fog bőgni, ha szülője vagy gyereke meghal a kórházban pénzhiányból fakadó ellátatlanság miatt. Majd a gyászbeszédben mondjátok el, hogy megérte meghalnia, mert cserébe milyen szép lett a felcsúti stadion! Csak így tovább, szavazzatok a fideszre!
Barmok!

**

Eddig 11,1 milliárdot gyűjtött a tao-pénzből a Felcsút

sarkadizs
gazdaság
január 30., szombat 19:06


Szinte biztos, hogy idén átlépi a 300 milliárd forintot az az összeg, amit a cégek tao-támogatásként fizetnek a látványsportokban (futball, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, vízilabda) játszó csapatoknak - derítette ki a Népszabadság a sportszövetségektől kért adatok alapján.

A 2011-ben induló tao-program lényege, hogy a magyar cégek egy rakás pénzzel támogathatják a sportcsapatokat, és az erre költött pénzt leírhatják a társasági adójukból. Ilyen formán tehát a rendszer állami támogatást juttat a csapatoknak, figyelmembe véve, hogy a klubok olyan pénzt kapnak, amit egyébként az állam kapna.

A program 2011-es indulása óta összesen 286,2 milliárd forintnyi támogatási igazolást adtak ki, 2016-ban pedig a Nemzetgazdasági Minisztérium becslése szerint 64 és 69 milliárd forint között alakul majd a sportcsapatoknak juttatott tao-támogatás.

A program legnagyobb nyertese természetesen a felcsúti focicsapat, ami eddig 11,1 milliárdnyi támogatást gyűjtött össze.

A tiszakécskei fociklub is hasít, ami nem is akkora csoda, hiszen tiszakécskei székhelyű cég a Duna Aszfalt, amit az Orbán-Simicska háború kitörése óta a Közgép helyettesének szán a kormány. A Duna Aszfalt rengeteg megrendelést kap, így pedig a nő a tiszakécskei klub támogatása is.

Jól megy a Seszták Miklós fejlesztési miniszterhez köthető kisvárdai csapatnak is: tavaly 1,2 milliárdot gyűjtöttek.


Néha elfantáziálok azon, hogy mi lenne ha mégis a szarabbik nyerne 2018-ban és elkezdené beváltani az "ígéreteit" és a kedves vezetőt vagyonelkobzás után börtönre ítélik. Az ország ugyan fél éven belül csődbe menne és elszigetelődne európától, de bevallom jó érzés lenne itt a cnn-en nézni ezt a hírt:)
Aztán felébredek és rájövök, hogy a szarabbikot már rég megvette kilóra a fidesz, koalíció lenne és együtt lopnának tovább, ennyi.


http://444.hu/2016/01/30/eddig-111-milliardot-gyujtott-a-tao-penzbol-a-felcsut
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sportcsapatoknak, választópolgárok, látványsportokra, gyermekkórházról, nemzetgazdasági, sportcsapatokat, gyászbeszédben, gyógyszertárba, vagyonelkobzás, elszigetelődne, természetesen, helyettesének, ellátatlanság, támogathatják, támogatásként, elfantáziálok, megkérdeztem, tiszakécskei, miniszterhez, megrendelést, népszabadság, pénzhiányból, gyógyítására, minisztérium, figyelmembe, milliárdnyi, szavazzatok, fejlesztési, bizonytalan, csapatoknak, szarabbikot, felébredek, támogatási, támogatása, milliárdot, támogatást, beteg kisgyerek, újságírók bejárták, felcsúti stadiont, kurva tetanusz, gyógyszertárba kiváltani, kórházban pénzhiányból, gyászbeszédben mondjátok, felcsúti stadion, cégek tao-támogatásként, 2011-ben induló, magyar cégek, rakás pénzzel, erre költött, társasági adójukból, rendszer állami, klubok olyan, Heim Pál Gyermekkórházról, KÖSZÖNÖM FIDESZ, Nemzetgazdasági Minisztérium, Duna Aszfalt, Seszták Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  A végzet az  Messziről jött ember  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Ébredj  Facebookon kaptam  Alvó cica  Búzaszentelés  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Szent György nap  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  A keserű igazság  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Két tekintet van  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  A keserű igazság  Jó éjt  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Az idő elsodorja létezésünk  Szent György napi hiedelmek, s...  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  S a dalok tanulsága  Ez a jó az alvásban.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Beney Zsuzsa  Fodor Ákos költő,  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Szép estét kedves látogatóimna...  Vannak arcok  Aki szeret, annak senki sem id...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  A hét szűk esztendő  Mindenünk, amink van, amit sze...  S a dalok tanulsága  Föld napja április 22  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál... 
Bejegyzés Címkék
beteg kisgyerek, újságírók bejárták, felcsúti stadiont, kurva tetanusz, gyógyszertárba kiváltani, kórházban pénzhiányból, gyászbeszédben mondjátok, felcsúti stadion, cégek tao-támogatásként, 2011-ben induló, magyar cégek, rakás pénzzel, erre költött, társasági adójukból, rendszer állami, klubok olyan, állam kapna, program 2011-es, sportcsapatoknak juttatott, program legnagyobb, felcsúti focicsapat, tiszakécskei fociklub, tiszakécskei klub, szarabbik nyerne, kedves vezetőt, ország ugyan, cnn-en nézni, sportcsapatoknak, választópolgárok, látványsportokra, gyermekkórházról, nemzetgazdasági, sportcsapatokat, gyászbeszédben, gyógyszertárba, vagyonelkobzás, elszigetelődne, természetesen, helyettesének, ellátatlanság, támogathatják, támogatásként, elfantáziálok, megkérdeztem, tiszakécskei, miniszterhez, megrendelést, népszabadság, pénzhiányból, gyógyítására, minisztérium, figyelmembe, milliárdnyi, szavazzatok, fejlesztési, bizonytalan, csapatoknak, szarabbikot, felébredek, támogatási, támogatása, milliárdot, támogatást, focicsapat, legnagyobb, milliardot, kosárlabda, színvonalú, megdögleni, leírhatják, gyűjtöttek, kollégámat, focibolond, meghalnia, mondjátok, beváltani, kisgyerek, kiváltani, elkezdené, jégkorong, székhelyű, felcsúton, agyhalott, juttatott, derítette, kórházban, egyiketek, vízilabda, ígéreteit, támogatás, kézilabda, adójukból, társasági, európától, újságírók, áradoztak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.